Перейти до вмісту
Головна » Ростбіф із соусом із зеленого горошку

Ростбіф із соусом із зеленого горошку

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Ростбіф із соусом із зеленого горошку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 9 годин
    У 1 порції: 260 ккал, 17 г білків,
    18 г жирів, 8 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 750 г яловичого філе
    ❯ 1 шматочок імбиру (бл. 2,5 см)
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ 1 лимон
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 350 г замороженого зеленого горошку
    ❯ 60 г вершкового масла
    ❯ 1 стручок перцю чилі
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелений чорний перець

    Покроковий процес приготування ростбіфа із соусом

    Крок 1

    Для маринаду імбир очистити та дуже дрібно посікти. Лимон обдати окропом, обсушити, натерти цедру на дрібній тертці та вичавити з нього сік. Половину часнику очистити та подрібнити. Усі інгредієнти з’єднати, додати оливкову олію та перемішати.

    Крок 2

    М’ясо вимити, обсушити, змастити маринадом, загорнути в харчову плівку та помістити в холодильник на 8 год. Нагріти духовку до 200 °. М’ясо злегка обсмажити на сковороді на сильному вогні, перекласти у форму та запікати
    35 хв (виходить середній ступінь прожарювання). Готове м’ясо загорнути у фольгу та залишити на 15 хв.

    Крок 3

    Для соусу перець чилі порубати. Часник, що залишився, очистити. Горошок бланшувати, змішати з часником та вершковим маслом та пюрувати. Посолити, поперчити, посипати перцем чилі. М’ясо нарізати скибочками та подати на стіл із соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ростбіф із соусом із зеленого горошку. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *