Перейти до вмісту
Головна » Рулет із телятини з начинкою

Рулет із телятини з начинкою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Рулет із телятини з начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1,5 кг телятини одним шматком без кістки
    ❯ 2 баклажани
    ❯ 2 моркви
    ❯ 50 г волоських горіхів
    ❯ 80 г тертого сиру
    ❯ 4 зубки часнику
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування рулету із телятини

    Крок 1

    М’ясо розрізати по товщині, не прорізаючи до кінця, і розкрити, як книгу. Натерти м’ясо сіллю та перцем і добре відбити.

    Крок 2

    Моркву очистити, у баклажанів видалити плодоніжки. Баклажани та очищену моркву вимити, обсушити нарізати тонкими поздовжніми пластинами. Моркву бланшувати в киплячій підсоленій воді 5 хв і за допомогою шумівки перекласти в інший посуд. Баклажани обсмажувати на сковороді на гарячому олії 5 хв, посолити, поперчити та перекласти в інший посуд.

    Крок 3

    Часник очистити. Горіхи та часник подрібнити за допомогою блендера, вливаючи порціями 3 ст. л. олії та додаючи тертий сир. Масу посолити та поперчити до смаку.

    Крок 4

    На пласт м’яса викласти пластини моркви та баклажанів, рівномірно покрити їх горіховою масою. М’ясо згорнути у щільний рулет та обв’язати кулінарною ниткою.

    Крок 5

    На сковороді на гарячій олії обсмажити рулет до золотистого кольору з усіх сторін і перекласти у форму для запікання. Духовку нагріти до 220 ° і запікати рулет 1 год 30 хв, часто поливаючи його жиром, що утворився в формі. При необхідності всередині приготування накрити рулет алюмінієвим листом фольги.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет із телятини з начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *