Рецепт “Рулет із телятини з начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 3 ГОДИНИ
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 1,5 кг телятини одним шматком без кістки
❯ 2 баклажани
❯ 2 моркви
❯ 50 г волоських горіхів
❯ 80 г тертого сиру
❯ 4 зубки часнику
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування рулету із телятини
Крок 1
М’ясо розрізати по товщині, не прорізаючи до кінця, і розкрити, як книгу. Натерти м’ясо сіллю та перцем і добре відбити.
Крок 2
Моркву очистити, у баклажанів видалити плодоніжки. Баклажани та очищену моркву вимити, обсушити нарізати тонкими поздовжніми пластинами. Моркву бланшувати в киплячій підсоленій воді 5 хв і за допомогою шумівки перекласти в інший посуд. Баклажани обсмажувати на сковороді на гарячому олії 5 хв, посолити, поперчити та перекласти в інший посуд.
Крок 3
Часник очистити. Горіхи та часник подрібнити за допомогою блендера, вливаючи порціями 3 ст. л. олії та додаючи тертий сир. Масу посолити та поперчити до смаку.
Крок 4
На пласт м’яса викласти пластини моркви та баклажанів, рівномірно покрити їх горіховою масою. М’ясо згорнути у щільний рулет та обв’язати кулінарною ниткою.
Крок 5
На сковороді на гарячій олії обсмажити рулет до золотистого кольору з усіх сторін і перекласти у форму для запікання. Духовку нагріти до 220 ° і запікати рулет 1 год 30 хв, часто поливаючи його жиром, що утворився в формі. При необхідності всередині приготування накрити рулет алюмінієвим листом фольги.