Перейти до вмісту
Головна » Рулет із яловичини з бринзою

Рулет із яловичини з бринзою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Салат “Рулет із яловичини з бринзою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 40 хвилин
    У 1 порції: 360 ккал, 27 г білків,
    22 г жирів, 5 г вуглеводі
    в

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1,5 кг філе яловичини (одним шматком)
    ❯ 50 мл рослинної олії
    ❯ 200 мл сухого червоного вина
    ❯ 400 мл м’ясного бульйону
    ❯ 20 г крохмалю
    ❯ 125 мл вершків
    ❯ сік лимона
    Для начинки:
    ❯ 1 пучок кропу
    ❯ 200 г бринзи
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 2 стручки червоного солодкого перцю

    Покроковий процес приготування рулетів із яловичини

    Крок 1

    У стручків перцю серцевини з насінням видалити. Зелень і часник порубати, розтерти з сиром і наповнити масою стручки. У м’ясі зробити поздовжній надріз, покласти перець. М’ясо щільно обв’язати кулінарною ниткою, натерти сіллю, перцем і обсмажити в глибокій формі на олії. Влити вино та уварювати 10 хв. Додати бульйон і готувати в духовці 25 хв. при 180°. Готове м’ясо перекласти в інший посуд.

    Крок 2

    Для соусу бульйон із вином довести до кипіння. Влити крохмаль, розведений у холодних вершках, та уварювати 3 хв. Додати сіль, перець та сік лимона на смак. Соус подати до м’яса.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет із яловичини з бринзою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *