Рецепт “Салат “Рулет із яловичини з бринзою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 40 хвилин
У 1 порції: 360 ккал, 27 г білків,
22 г жирів, 5 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1,5 кг філе яловичини (одним шматком)
❯ 50 мл рослинної олії
❯ 200 мл сухого червоного вина
❯ 400 мл м’ясного бульйону
❯ 20 г крохмалю
❯ 125 мл вершків
❯ сік лимона
Для начинки:
❯ 1 пучок кропу
❯ 200 г бринзи
❯ 3 зубчики часнику
❯ 2 стручки червоного солодкого перцю
Покроковий процес приготування рулетів із яловичини
Крок 1
У стручків перцю серцевини з насінням видалити. Зелень і часник порубати, розтерти з сиром і наповнити масою стручки. У м’ясі зробити поздовжній надріз, покласти перець. М’ясо щільно обв’язати кулінарною ниткою, натерти сіллю, перцем і обсмажити в глибокій формі на олії. Влити вино та уварювати 10 хв. Додати бульйон і готувати в духовці 25 хв. при 180°. Готове м’ясо перекласти в інший посуд.
Крок 2
Для соусу бульйон із вином довести до кипіння. Влити крохмаль, розведений у холодних вершках, та уварювати 3 хв. Додати сіль, перець та сік лимона на смак. Соус подати до м’яса.