Рецепт “Рибний гуляш із лимоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 1 кг філе білої морської риби
❯ 1 пучок зелені асорті
❯ 2 цибулини
❯ 2 зубки часнику
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 1 ст. л. томатної пасти
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 лимон
❯ сіль
❯ перець
❯ мелена паприка
Покроковий процес приготування рибного гуляшу
Крок 1
Рибу крупно нарізати. Половину лимона нарізати скибочками, з віджати сік, що залишилася, на рибу. Рибу посолити та посипати паприкою.
Крок 2
Цибулю та часник очистити та дрібно нарізати. Зелень промити, обсушити та порубати. Солодкий перець вимити, обсушити, видаливши плодоніжку, нарізати великими скибочками. На сковороді на гарячій олії обсмажувати цибулю
та часник до прозорості цибулі. Додати томатну пасту та зелень, покласти солодкий перець та скибочки лимона і, перемішуючи, готувати 7-10 хв.
Крок 3
Покласти на сковороду рибу, посолити, поперчити та готувати на повільному вогні ок. 15 хв, часто перемішуючи. Готовий гуляш подати гарячим з гарніром з пасти, рису або галушки.