Перейти до вмісту
Головна » Рис каррі з курячою грудкою

Рис каррі з курячою грудкою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Рис каррі з курячою грудкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    ❯ 4 повних філе курячої грудки
    ❯ 150 мл йогурту
    ❯ 300 г рису
    ❯ 60 мл соку лимона
    ❯ 2 ч. л. каррі
    ❯ по 1 ч. л. куркуми та меленого коріандру
    ❯ 1 ст. л. рубаної зелені
    ❯ 1 цибулина (порубати)
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування рису каррі з грудкою

    Крок 1

    М’ясо в мисці залити йогуртом, додати сіль та перець на смак та маринувати в холодильнику 1 год.

    Крок 2

    Рис перемішати зі спеціями, додати сік лимона та 1/2 ч. л. солі, влити 500 мл води та довести до кипіння. Варити під кришкою 20 хв. Додати олію.

    Крок 3

    М’ясо загорнути у фольгу та запікати в духовці 12 хв за 180°. Курячі грудки подати на гарячий рис. Страву посипати
    рубаною зеленню та цибулею.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рис каррі з курячою грудкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *