Рецепт “Рис каррі з курячою грудкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
❯ 4 повних філе курячої грудки
❯ 150 мл йогурту
❯ 300 г рису
❯ 60 мл соку лимона
❯ 2 ч. л. каррі
❯ по 1 ч. л. куркуми та меленого коріандру
❯ 1 ст. л. рубаної зелені
❯ 1 цибулина (порубати)
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування рису каррі з грудкою
Крок 1
М’ясо в мисці залити йогуртом, додати сіль та перець на смак та маринувати в холодильнику 1 год.
Крок 2
Рис перемішати зі спеціями, додати сік лимона та 1/2 ч. л. солі, влити 500 мл води та довести до кипіння. Варити під кришкою 20 хв. Додати олію.
Крок 3
М’ясо загорнути у фольгу та запікати в духовці 12 хв за 180°. Курячі грудки подати на гарячий рис. Страву посипати
рубаною зеленню та цибулею.