Рецепт “Рисовий салат з цукіні та спаржею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 510 ккал, 15 г білків,
19 г жирів, 70 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 200 г відвареного рису сіль
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 2 цукіні
❯ по 2 ст. л. оливкової олії та води
❯ 250 г спаржевої квасолі
❯ 125 г заморожених бобів
Для соусу:
❯ 5 ст. л. оливкової олії
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ 3 ст. л. рубаної петрушки
Покроковий процес приготування салату з цукіні та спаржею
Крок 1
Перець нарізати кубиками, цукіні – скибочками, біля стручків квасолі зрізати кінчики. Цукіні обсмажити на олії, додати перець, влити воду та готувати 5 хвилин. Квасолю варити на пару 6 хв. Боби бланшувати 7 хв. Овочі перемішати із рисом.
Крок 2
Олію збити з соком лимона, додати петрушку, посолити. Заправити салат.