Перейти до вмісту
Головна » Рисовий салат з цукіні та спаржею

Рисовий салат з цукіні та спаржею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рисовий салат з цукіні та спаржею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 510 ккал, 15 г білків,
    19 г жирів, 70 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 г відвареного рису сіль
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 2 цукіні
    ❯ по 2 ст. л. оливкової олії та води
    ❯ 250 г спаржевої квасолі
    ❯ 125 г заморожених бобів
    Для соусу:
    ❯ 5 ст. л. оливкової олії
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 3 ст. л. рубаної петрушки

    Покроковий процес приготування салату з цукіні та спаржею

    Крок 1

    Перець нарізати кубиками, цукіні – скибочками, біля стручків квасолі зрізати кінчики. Цукіні обсмажити на олії, додати перець, влити воду та готувати 5 хвилин. Квасолю варити на пару 6 хв. Боби бланшувати 7 хв. Овочі перемішати із рисом.

    Крок 2

    Олію збити з соком лимона, додати петрушку, посолити. Заправити салат.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рисовий салат з цукіні та спаржею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *