Перейти до вмісту
Головна » Salade Russe з вареною шинкою

Salade Russe з вареною шинкою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Salade Russe з вареною шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 варені яйця
    ❯ 1 велика морква
    ❯ 2 середні мариновані огірки
    ❯ 300 г замороженого зеленого горошку
    ❯ 500 г картоплі
    ❯ 1/2 невеликої цибулини
    ❯ 200 г вареної шинки
    ❯ 300 г домашнього майонезу
    ❯ 1 ст. л. винного оцту
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування Salade Russe з вареною шинкою

    Крок 1

    Картоплю та моркву очистити, вимити, обсушити, нарізати дрібними кубиками та варити до готовності в окремому посуді. Воду злити.

    Крок 2

    Зелений горошок розморозити та варити у киплячій підсоленій воді 7 хв. Горошок відкинути на сито, обдати
    холодною водою та охолодити.

    Крок 3

    Яйця очистити та нарізати дрібними кубиками. Також нарізати мариновані огірки, варену шинку та очищену цибулину.

    Крок 4

    Охолоджені відварені овочі, горошок, цибуля та огірки перемішати у глибокому салатнику. Додати олію та оцет, посолити, поперчити та добре перемішати. Додати майонез та перемішати повторно. Акуратно підмішати у салат
    варену шинку та яйця.

    Крок 5

    Салат розкласти по порційним салатникам. Кожну порцію прикрасити невеликою кількістю зеленого горошку.

    Така різниця
    Маючи однаковий набір продуктів, можемо приготувати відразу три салати – “Олів’є”, Salade russe та салат “Вікторія”. Для “Salade russe” виключаємо зі списку інгредієнтів м’ясні продукти та замінюємо консервований горошок свіжомороженим. Для салату “Вікторія” використовуємо замість майонезу натуральний йогурт із краплею соку лимона.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Salade Russe з вареною шинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *