Рецепт “Салат із хурми” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
❯ 5 плодів хурми
❯ 1 пучок листя хризантеми салатної (або руколи)
❯ 60 г м’якого тофу
❯ 2 ч. л. кунжуту
❯ 1 ст. л. соєвого соусу
❯ пелюстки 1 квітки хризантеми
❯ сіль
Покроковий процес приготування салату із хурми
Крок 1
Листя хризантеми промити, перебрати та бланшувати в киплячій воді 3 хв. Зелень обдати холодною водою, добре віджати та нашаткувати.
Крок 2
Хурму вимити, 1 плід очистити та нарізати кубиками, у тих, що залишилися, зрізати верхівки, і вибрати м’якуш, залишивши тонкі стінки. “Чашечки” хурми та верхівки збризкати соєвим соусом (1 ч. л.) і відкласти, м’якуш порубати.
Крок 3
Для заправки кунжут потовкти, розім’яти з тофу та соєвим соусом та збити. У мисці перемішати рубану та нарізану хурму із заправкою, додати зелень. Приправити салат сіллю і розкласти по “чашечках” із хурми. Прикрасити пелюстками хризантеми.