Перейти до вмісту
Головна » Салат у човниках із солодкого перцю

Салат у човниках із солодкого перцю

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Салат у човниках із солодкого перцю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 320 ккал, 16 г білків,
    12 г жирів, 24 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 350 г філе лосося
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 2 солодких перців
    ❯ 50 г листового салату
    ❯ 2 стебла селери
    ❯ 2 апельсини
    ❯ 200 г йогурту
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець

    Покроковий процес приготування салату у човниках

    Крок 1

    Філе нарізати кубиками, поперчити, збризкати маслом і обсмажити на грилі. Стручки перцю розрізати вздовж навпіл і видалити насіння.

    Крок 2

    Один апельсин розділити на часточки, з другого вичавити сік. До соку додати йогурт, сіль та перець. Селера та
    листя салату подрібнити, перемішати з лососем та апельсином. Розкласти салат по половинках перцю та полити соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат у човниках із солодкого перцю. Смачного!


    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *