Рецепт “Салат у човниках із солодкого перцю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 320 ккал, 16 г білків,
12 г жирів, 24 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 350 г філе лосося
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 2 солодких перців
❯ 50 г листового салату
❯ 2 стебла селери
❯ 2 апельсини
❯ 200 г йогурту
❯ сіль
❯ мелений перець
Покроковий процес приготування салату у човниках
Крок 1
Філе нарізати кубиками, поперчити, збризкати маслом і обсмажити на грилі. Стручки перцю розрізати вздовж навпіл і видалити насіння.
Крок 2
Один апельсин розділити на часточки, з другого вичавити сік. До соку додати йогурт, сіль та перець. Селера та
листя салату подрібнити, перемішати з лососем та апельсином. Розкласти салат по половинках перцю та полити соусом.