Рецепт “Салат з грудинкою та зеленою квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 250 ккал, 15 г білків,
11 г жирів, 15 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г зеленої стручкової квасолі
❯ 2 бульби картоплі
❯ 2 червоні цибулини
❯ 400 г помідорів чері
❯ 200 г білого хліба
❯ 120 г копченої грудинки
❯ 2 ст. л. соняшникової олії
❯ сушена материнка
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Для заправки:
❯ 2 ст. л. червоного винного оцту
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ 1 ч. л. гірчиці
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування салату з грудинкою
Крок 1
Грудинку та хліб нарізати кубиками та обсмажити окремо на олії. Грінки посипати материнкою, сіллю та перцем. Квасолю відварити у підсоленій воді, відкинути на друшляк і обдати холодною водою з льодом. Картоплю очистити, відварити у воді з-під квасолі, нарізати скибочками. Цибулю нарізати кільцями, помідори – половинками.
Крок 2
З’єднати оцет з оливковою олією, додати гірчицю, сіль, перець і добре збити блендером. Овочі перемішати з грудинкою та грінками. Полити заправкою.