Рецепт “Сарма в скибочках бекону” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
У 1 порції: 670 ккал, 27 г білків,
51 г жирів, 24 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 качан капусти
❯ 1 цибулина
❯ 40 мл рослинної олії
❯ 450 г рубаного м’яса
❯ 1 терта морква
❯ 50 г відвареного рису
❯ 1 пучок петрушки
❯ 10 скибочок бекону
❯ сіль
❯ мелений перець чилі
Покроковий процес приготування сарми
Крок 1
Качан капусти відварити повністю у підсоленій воді. Після остигання розібрати на листя, зрізати потовщення.
Крок 2
Цибулю порубати та обсмажувати на олії до золотистого кольору. Додати рубане м’ясо, моркву і готувати, помішуючи 15 хв. З’єднати з рисом та рубаною зеленню, приправити сіллю та перцем чилі.
Крок 3
У центр кожного листа покласти по 1,5 стіл. ложки начинки, згорнути їх конвертами та обернути скибочками бекону. Покласти в сотейник, влити 1 склянку води та гасити в духовці 1 год при 220°.