Перейти до вмісту
Головна » Сарма в скибочках бекону

Сарма в скибочках бекону

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сарма в скибочках бекону” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 670 ккал, 27 г білків,
    51 г жирів, 24 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 качан капусти
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 40 мл рослинної олії
    ❯ 450 г рубаного м’яса
    ❯ 1 терта морква
    ❯ 50 г відвареного рису
    ❯ 1 пучок петрушки
    ❯ 10 скибочок бекону
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець чилі

    Покроковий процес приготування сарми

    Крок 1

    Качан капусти відварити повністю у підсоленій воді. Після остигання розібрати на листя, зрізати потовщення.

    Крок 2

    Цибулю порубати та обсмажувати на олії до золотистого кольору. Додати рубане м’ясо, моркву і готувати, помішуючи 15 хв. З’єднати з рисом та рубаною зеленню, приправити сіллю та перцем чилі.

    Крок 3

    У центр кожного листа покласти по 1,5 стіл. ложки начинки, згорнути їх конвертами та обернути скибочками бекону. Покласти в сотейник, влити 1 склянку води та гасити в духовці 1 год при 220°.

    Сьогодні ми дізналися як готується Сарма в скибочках бекону. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *