Перейти до вмісту
Головна » Шакшука яєчня з овочами

Шакшука яєчня з овочами

    Шакшука яєчня з овочами

    Рецепт “Шакшука яєчня з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 280 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 2 зубчики часнику
    – по 3 гілочки петрушки та кінзи
    – 150 мл натурального йогурту
    – 2 стручки солодкого перцю
    – 1 цибулина
    – 3 помідори
    – 3 ст. л. рослинної олії
    – по щіпці цукру та зіри
    – 4 яйця
    – сіль
    – мелений червоний перець

    Покроковий процес приготування шакшуки

    Крок 1

    Часник очистити та порубати. Зелень вимити, добре обсушити та дрібно нарізати. Половину з’єднати з натуральним йогуртом та прибрати в холодильник

    Крок 2

    Стручки перцю розрізати на половинки, видалити плодоніжки з насінням, м’якуш нарізати скибочками. Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Помідори вимити, обсушити та нарізати великими часточками

    Крок 3

    У сковороді розігріти олію і підрум’янити цибуля з солодким перцем. Додати зелень, часник, помідори, посипати цукром і зірою, посолити, поперчити та смажити на середньому вогні 10 хв. Потім вбити яйця, трохи посолити, прикрити кришкою і тримати на маленькому вогні, доки білок не побіліє. На стіл подати з приготовленим йогуртовим
    соусом.

    ✓На замітку

    Це страва ізраїльської кухні, один із варіантів приготування звичайної яєчні, традиційно готують на основі соусу з перцю, цибулі та помідорів. Однак ви можете доповнити його та іншими овочами.

    Сьогодні ми дізналися як готується Шакшука яєчня з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *