Перейти до вмісту
Головна » Шашлички з індички

Шашлички з індички

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Шашлички з індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 360 ккал, 36 г білків,
    2 г жирів, 48 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г філе індички
    ❯ 6 ст. л. кленового сиропу
    ❯ 4 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 100 мл ананасового соку
    ❯ 1 пучок кінзи
    ❯ 1 перець чилі без насіння
    ❯ 1 червона цибулина
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2 банки консервованої білої квасолі в соусі барбекю

    Покроковий процес приготування шашличків з індички

    Крок 1

    Філе вимити, обсушити та нарізати великими кубиками. Нанизати їх на дерев’яні шпажки, посолити та поперчити. Полити птицю сумішшю соєвого соусу, ананасового соку та 4 стіл. ложок кленового сиропу. Маринувати у холодильнику 30 хв.

    Крок 2

    Для сальси листочки зелені порубати. Перець чилі розрізати вздовж навпіл, очистити від насіння та дрібно нарізати. Цибулю очистити, порубати та з’єднати у мисці із зеленню та гострим перцем. Заправити суміш соком лимона і кленовим сиропом, посолити та поперчити

    Крок 3

    Філе на шпажках вийняти з маринаду та обсмажувати на грилі або на сковороді-гриль по 5 хв з кожного боку, часто
    змащуючи маринадом. Консервовану квасолю в соусі барбекю розігріти та подати з шашличками та гострою сальсою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шашлички з індички. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *