Рецепт “Шаурма в домашніх умовах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Лаваш – 2 шт
– Куряче філе – 1 шт
– Капуста – 50 грамів
– Морква по-корейськи – 50 грамів
– Помідор – 1 шт
– Огірок – 1 шт
– Перець – 1 шт
Соус:
– Майонез – 3 ст. ложки
– Сметана -1 ст. ложка
– Часник – 1 зубчик
– Сіль, зелень – на смак
Покроковий процес приготування шаурми в домашніх умовах
Крок 1
Нарізаємо куряче філе невеликими смужками. Солимо і перчимо. У нагріту сковороду наливаємо 1 ст. рослинної олії та відправляємо м’ясо. За хвилину перемішуємо. М’ясо дасть сік, тому готуємо до випаровування рідини. Накриваємо кришкою та залишаємо пропаритися
Крок 2
Далі приготуємо соус. Змішуємо 3 ст. майонезу та 1 ст.л. сметани. Додаємо сіль та дрібно порізаний часник. Все добре перемішуємо. За бажанням можна додати зелень.
Крок 3
Для начинки нарізаємо огірок та помідор дрібним кубиком. Перець та капусту нарізаємо соломкою. Добре змащуємо лаваш соусом та викладаємо начинку. Завертаємо краї та намагаємося як можна щільніше закрутити шаурму. Злегка підсмажуємо на сковороді, притискаючи лопаткою.