Перейти до вмісту
Головна » Шоколадна ковбаска

Шоколадна ковбаска

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Шоколадна ковбаска” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1.5 години
    У 1 порції: 160 ккал, 2 г білків,
    5 г жирів, 27 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 20 порцій:
    ❯ 500 г цукрового печива
    ❯ 50 г шоколаду
    ❯ 200 г цукрової пудри
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 1 яєчний білок
    ❯ 3 ст. л. коньяку або темного рому
    ❯ 30 г порошку какао
    ❯ 4 ст. л. нарізаних дрібними шматочками цукатів
    ❯ 2 ст. л. родзинок
    ❯ кокосова стружка для обсипання

    Покроковий процес приготування шоколадної ковбаски

    Крок 1

    Половину печива покласти у щільний поліетиленовий пакет і скришити качалкою.

    Крок 2

    Шоколад натерти на дрібній тертці. Родзинки вимити та обсушити паперовим рушником.

    Крок 3

    Скришене печиво змішати з цукровою пудрою, вершковим маслом, білком, коньяком, какао та тертим шоколадом

    Крок 4

    Печиво, що залишилося, поламати дрібними шматочками та разом із родзинками та цукатами підмішати у шоколадну масу.

    Крок 5

    Сформувати з маси довгасту ковбаску завтовшки бл. 3,5 см у діаметрі, обваляти в кокосової стружки, загорнути в
    алюмінієву фольгу і покласти у холодильник мінімум на 1 год.

    Крок 6

    Охолоджену ковбаску вийняти з холодильника та видалити фольгу. Гострим ножем нарізати ковбаску скибочками.

    Ковбаска буде легше піддаватися розрізанню на скибочки, якщо ніж занурювати в гарячу воду.

    Сьогодні ми дізналися як готується Шоколадна ковбаска. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *