Перейти до вмісту
Головна » Шоколадне парфе

Шоколадне парфе

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Шоколадне парфе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 8 годин 40 хвилин
    У 1 порції: 730 ккал, 9 г білків,
    42 г жирів, 66 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    – 180 г молочного або чорного шоколаду
    – 2 яєчні жовтки
    – 1 яйце
    – 1 ст. л. апельсинового лікеру
    – 90 г цукру
    – 250 мл жирних вершків
    – 300 мл соку апельсина
    – 4 ст. л. часточок консервованих мандаринів

    Покроковий процес приготування шоколадного парфе

    Крок 1

    180 г молочного або чорного шоколаду наламати дрібними шматочками та розтопити на гарячій водяній бані.

    Крок 2

    Збовтати у мисці 2 яєчні жовтки з 1 яйцем. Додати 1 стіл. ложку апельсинового лікеру та 50 г цукру, поставити миску на гарячу водяну баню та збивати яєчну суміш прибл. 10-15 хв до отримання густої пишної маси.

    Крок 3

    250 мл жирних вершків збити в міцну піну, додавши щіпку меленого чилі, і з’єднати з яєчною масою та розтопленим
    шоколадом. Розподілити суміш по чотирьох висланих харчовою плівкою металевим формочкам і помістити їх на ніч у морозильну камеру.

    Крок 4

    У каструлі карамелізувати 40 г цукру, влити 300 мл соку апельсина та уварити його на третину. Додати 4 стіл. ложки часточок консервованих мандаринів і прогріти їх у соусі. Десерт вийняти з форм, перекинувши їх на десертні тарілки, та подати з соусом

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадне парфе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *