Перейти до вмісту
Головна » Швидкий пиріг з картоплею та грибами

Швидкий пиріг з картоплею та грибами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Швидкий пиріг з картоплею та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 450 г готового листкового тіста
    ❯ 70 г сала з Колонати
    ❯ 10 великих печериць
    ❯ 3 бульби картоплі
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ 1 жовток
    ❯ суміш насіння для посипання (кунжут, льон, насіння соняшника…)

    Покроковий процес приготування пиріга з картоплею та грибами

    Крок 1

    Картоплю вимити та варити в киплячій підсоленій воді 15 хв. Воду злити, картоплю остудити, очистити та нарізати кубиками.

    Крок 2

    Гриби почистити, промити, обсушити, нарізати тонкими скибочками. Сало нарізати дрібними кубиками та обсмажувати на сковороді, доки з нього не витопиться жир.

    Крок 3

    Сало перекласти в інший посуд, на жирі обсмажити гриби до золотистого кольору. Гриби перекласти до сала, додати нарізану картоплю, посолити, поперчити та перемішати.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати вистелений пергаментом лист і викласти на нього тісто рівним пластом. Викласти на тісто начинку та згорнути пласт рулет.

    Крок 5

    Жовток розбовтати з 1 ст. л. холодної води та змастити виріб. Посипати рулет сумішшю насіння та випікати ок. 20 хв. Подати теплим із легким овочевим салатом, натуральним йогуртом чи сметаною.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Швидкий пиріг з картоплею та грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *