Перейти до вмісту
Головна » Сочевичний суп на салі

Сочевичний суп на салі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Сочевичний суп на салі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 л овочевого бульйону
    ❯ 500 мл сочевиці
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 стебло цибулі-порею
    ❯ 4 моркви
    ❯ 6 помідорів
    ❯ 50 г сала
    ❯ 1 ст. л. кмина
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування сочевичного супа

    Крок 1

    Сочевицю залити холодною водою, довести до кипіння і варити прибл. 25 хв.

    Крок 2

    Помідори очистити від шкірки, 3 помідори нарізати скибочками, решта пюрувати. Морква, цибуля та цибуля-порей
    очистити, вимити, обсушити та тонко нарізати.

    Крок 3

    Бульйон нагріти. Сало нарізати та обсмажувати у великому сотейнику, поки з нього не витопиться жир. Закласти
    цибулю, нарізані помідори, моркву і цибулю-порей і готувати 10 хв.

    Крок 4

    Влити гарячий бульйон. Крохмаль розвести невеликим кількістю води та влити в бульйон. Додати кмин, лавровий
    лист, пюровані помідори та варити на повільному вогні 45 хв. Додати сочевицю та варити суп ще 10 хв. Посолити та поперчити до смаку

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сочевичний суп на салі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *