Рецепт “Сочевичний суп на салі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 л овочевого бульйону
❯ 500 мл сочевиці
❯ 1 цибулина
❯ 1 стебло цибулі-порею
❯ 4 моркви
❯ 6 помідорів
❯ 50 г сала
❯ 1 ст. л. кмина
❯ 2 лаврові листи
❯ 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування сочевичного супа
Крок 1
Сочевицю залити холодною водою, довести до кипіння і варити прибл. 25 хв.
Крок 2
Помідори очистити від шкірки, 3 помідори нарізати скибочками, решта пюрувати. Морква, цибуля та цибуля-порей
очистити, вимити, обсушити та тонко нарізати.
Крок 3
Бульйон нагріти. Сало нарізати та обсмажувати у великому сотейнику, поки з нього не витопиться жир. Закласти
цибулю, нарізані помідори, моркву і цибулю-порей і готувати 10 хв.
Крок 4
Влити гарячий бульйон. Крохмаль розвести невеликим кількістю води та влити в бульйон. Додати кмин, лавровий
лист, пюровані помідори та варити на повільному вогні 45 хв. Додати сочевицю та варити суп ще 10 хв. Посолити та поперчити до смаку