Рецепт “Солодкі млинці з грушами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 760 ккал, 24 г білків,
34 г жирів, 90 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 мл молока
❯ 6 яєць
❯ 50 г топленої олії
❯ 150 г цукру
❯ 1/2 ч. л. тертої цедри лимона
❯ 1 склянка борошна
❯ 4 яєчні жовтки
❯ щіпка меленої кориці
❯ 3 стиглі солодкі груші
❯ 2 ст. л. соку лимона
Покроковий процес приготування млинців з грушами
Крок 1
Збити віночком яйця, 200 мл молока, 1 ст. л. цукру, 30 г олії, половину цедри лимона та 3/4 склянки борошна. Дати тесту настоятися у теплому місці 10 хв. На маслі, що залишилося, спекти порціями млинці.
Крок 2
Жовтки з’єднати з 3 столом. ложками цукру, борошном і молоком, що залишилася, поставити на дуже слабкий вогонь і при постійному помішуванні готувати до загусання. Додати корицю і цедру, що залишилася.
Крок 3
Груші вимити, нарізати часточками та збризкати лимонним соком. На сковороді розплавити 50 г цукру, покласти часточки груш і трохи припустити. Подати млинці з грушами та заварним кремом.