Перейти до вмісту
Головна » Солодкі млинці з грушами

Солодкі млинці з грушами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Солодкі млинці з грушами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 760 ккал, 24 г білків,
    34 г жирів, 90 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 мл молока
    ❯ 6 яєць
    ❯ 50 г топленої олії
    ❯ 150 г цукру
    ❯ 1/2 ч. л. тертої цедри лимона
    ❯ 1 склянка борошна
    ❯ 4 яєчні жовтки
    ❯ щіпка меленої кориці
    ❯ 3 стиглі солодкі груші
    ❯ 2 ст. л. соку лимона

    Покроковий процес приготування млинців з грушами

    Крок 1

    Збити віночком яйця, 200 мл молока, 1 ст. л. цукру, 30 г олії, половину цедри лимона та 3/4 склянки борошна. Дати тесту настоятися у теплому місці 10 хв. На маслі, що залишилося, спекти порціями млинці.

    Крок 2

    Жовтки з’єднати з 3 столом. ложками цукру, борошном і молоком, що залишилася, поставити на дуже слабкий вогонь і при постійному помішуванні готувати до загусання. Додати корицю і цедру, що залишилася.

    Крок 3

    Груші вимити, нарізати часточками та збризкати лимонним соком. На сковороді розплавити 50 г цукру, покласти часточки груш і трохи припустити. Подати млинці з грушами та заварним кремом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Солодкі млинці з грушами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *