Перейти до вмісту
Головна » Спагеті з печерицями в горіховому соусі

Спагеті з печерицями в горіховому соусі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Спагеті з печерицями в горіховому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г спагеті
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 200 г печериць
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ч. л. гірчиці
    ❯ 150 мл вершків
    ❯ 30 г волоських горіхів
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування спагеті в горіховому соусі

    Крок 1

    Спагеті відварити аль-денте, як описано на упаковці, і відкинути на друшляк. Печериці очистити, промити, обсушити та нарізати тонкими скибочками.

    Крок 2

    Горіхи порубати. Цибулю очистити, дрібно нарізати та обсмажити у сотейнику на рослинній олії до прозорості. Викласти гриби та обсмажувати, помішуючи, 7 хв. Додати гірчицю, влити вершки довести до кипіння і зменшити вогонь до мінімуму.

    Крок 3

    Уварювати соус 5 хв, додати горіхи, посолити, поперчити на смак. Закласти в соус спагеті та добре прогріти. Готові
    спагеті розкласти по тарілках та прикрасити зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Спагеті з печерицями в горіховому соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *