Рецепт “Спагеті з печерицями в горіховому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 300 г спагеті
❯ 1 цибулина
❯ 200 г печериць
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ч. л. гірчиці
❯ 150 мл вершків
❯ 30 г волоських горіхів
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування спагеті в горіховому соусі
Крок 1
Спагеті відварити аль-денте, як описано на упаковці, і відкинути на друшляк. Печериці очистити, промити, обсушити та нарізати тонкими скибочками.
Крок 2
Горіхи порубати. Цибулю очистити, дрібно нарізати та обсмажити у сотейнику на рослинній олії до прозорості. Викласти гриби та обсмажувати, помішуючи, 7 хв. Додати гірчицю, влити вершки довести до кипіння і зменшити вогонь до мінімуму.
Крок 3
Уварювати соус 5 хв, додати горіхи, посолити, поперчити на смак. Закласти в соус спагеті та добре прогріти. Готові
спагеті розкласти по тарілках та прикрасити зеленню.