Перейти до вмісту
Головна » Спагеті з солодким перцем та грибами

Спагеті з солодким перцем та грибами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Спагеті з солодким перцем та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 300 г спагеті
    ❯ 300 г лісових грибів
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 6 помідорів
    ❯ 70 мл сухого білого вина
    ❯ 50 г тертого сиру
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування спагеті з солодким перцем

    Крок 1

    Гриби почистити, перебрати, промити та варити в окропі підсоленій воді 40 хв. Воду злити.

    Крок 2

    Стручки перцю вимити, обсушити, м’якуш нарізати скибочками. Цибулю очистити, посікти та обсмажувати в сотейнику на олії 3 хв, додати перець і готувати 5 хв. Очищені від шкірки помідори посікти, закласти в сотейник і готувати 10 хв. Влити вино, посолити та поперчити. Покласти гриби та гасити 10 хв.

    Крок 3

    Спагеті відварити альденте і розкласти по порційним тарілкам. Подати із грибами та перцем.

    СОРТУВАННЯ
    Для сушіння найчастіше беруть гриби білі, підберезники. Їх не миють, а лише очищають руками. Трубчасті гриби легко вбирають вологу, тому їх не замочують, а промивають під струменем води.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Спагеті з солодким перцем та грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *