Рецепт “Спагеті з солодким перцем та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 300 г спагеті
❯ 300 г лісових грибів
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 1 цибулина
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 6 помідорів
❯ 70 мл сухого білого вина
❯ 50 г тертого сиру
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування спагеті з солодким перцем
Крок 1
Гриби почистити, перебрати, промити та варити в окропі підсоленій воді 40 хв. Воду злити.
Крок 2
Стручки перцю вимити, обсушити, м’якуш нарізати скибочками. Цибулю очистити, посікти та обсмажувати в сотейнику на олії 3 хв, додати перець і готувати 5 хв. Очищені від шкірки помідори посікти, закласти в сотейник і готувати 10 хв. Влити вино, посолити та поперчити. Покласти гриби та гасити 10 хв.
Крок 3
Спагеті відварити альденте і розкласти по порційним тарілкам. Подати із грибами та перцем.
СОРТУВАННЯ
Для сушіння найчастіше беруть гриби білі, підберезники. Їх не миють, а лише очищають руками. Трубчасті гриби легко вбирають вологу, тому їх не замочують, а промивають під струменем води.