Рецепт “Спіральки із тіста з сиром та майонезним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 670 ккал, 26 г білків,
70 г жирів, 32 г вуглеводів
Інгредієнти
На 2 порції:
❯ 300 г моцарели
❯ велика морська сіль
❯ лимонний перець (суміш спецій)
❯ 4 листи готового тіста філо (або 500 г листкового тіста)
❯ оливкова олія для змащування тіста
Для соусу:
❯ 3 ст. л. кетчупу
❯ по 2 ст. л. сметани та майонезу
❯ свіжомелений чорний перець
Покроковий процес приготування спіральок із тіста з сиром
Крок 1
Моцарелу обсушити паперовим рушником та дрібно нарізати. Злегка посолити та поперчити.
Крок 2
Нагріти духовку до 180 °. Два аркуші тесту змастити оливковою олією і накрити листами, що залишилися. Посипати сиром, згорнути у рулети, змастити олією і сформувати спіральки. Випікати на вистеленому папером для випікання листя до золотистого кольору.
Крок 3
Для соусу змішати кетчуп із майонезом та сметаною, злегка збити. Приправити свіжомеленим перцем і подати до спіральок.