Перейти до вмісту
Головна » Спіральки із тіста з сиром

Спіральки із тіста з сиром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Спіральки із тіста з сиром та майонезним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 670 ккал, 26 г білків,
    70 г жирів, 32 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 2 порції:
    ❯ 300 г моцарели
    ❯ велика морська сіль
    ❯ лимонний перець (суміш спецій)
    ❯ 4 листи готового тіста філо (або 500 г листкового тіста)
    ❯ оливкова олія для змащування тіста
    Для соусу:
    ❯ 3 ст. л. кетчупу
    ❯ по 2 ст. л. сметани та майонезу
    ❯ свіжомелений чорний перець

    Покроковий процес приготування спіральок із тіста з сиром

    Крок 1

    Моцарелу обсушити паперовим рушником та дрібно нарізати. Злегка посолити та поперчити.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 180 °. Два аркуші тесту змастити оливковою олією і накрити листами, що залишилися. Посипати сиром, згорнути у рулети, змастити олією і сформувати спіральки. Випікати на вистеленому папером для випікання листя до золотистого кольору.

    Крок 3

    Для соусу змішати кетчуп із майонезом та сметаною, злегка збити. Приправити свіжомеленим перцем і подати до спіральок.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Спіральки із тіста з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *