Перейти до вмісту
Головна » Стейки з зеленим маслом

Стейки з зеленим маслом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Стейки з зеленим маслом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 770 ккал, 23 г білків,
    69 г жирів, 14 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 стейки зі свинини
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 яблуко
    ❯ 1 морква
    ❯ 2 стебла селери
    ❯ 2 пір’їна зеленої цибулі
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    Для зеленої олії:
    ❯ 120 г розм’якшеного вершкового масла (див. рецепт на с. 19)
    ❯ 1 ст. л. діжонської гірчиці
    ❯ 1 ч. л. свіжомеленого чорного перцю
    ❯ 1 ст. л. дрібно нарізаної зеленої цибулі

    Покроковий процес приготування стейків з зеленим маслом

    Крок 1

    Масло змішати з гірчицею, перцем та зеленою цибулею. Викласти масу на алюмінієвий лист фольги та скачати ковбаску діаметром 3 см. Загорнути у фольгу та помістити в холодильник.

    Крок 2

    Стейки вимити та обсушити. Натерти сіллю, перцем і обсмажувати на 2 стіл. ложках олії по 5 хв з кожного боку. Загорнути у фольгу. Яблуко вимити та, видаливши серцевину, нарізати тонкими скибочками. Овочі вимити, моркву
    очистити та разом із селерою нарізати тонкими скибочками

    Крок 3

    Зелену цибулю нарізати кільцями. Змішати в мисці із соком лимона і рослинною олією, що залишилася. Салат посолити та поперчити. Охолоджену олію нарізати кружками та подати зі стейками та вітамінним салатом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Стейки з зеленим маслом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *