Перейти до вмісту
Головна » Судак із кисло-солодкими яблуками

Судак із кисло-солодкими яблуками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Судак із кисло-солодкими яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 10 хвилин
    У 1 порції: 370 ккал, 26г білків,
    18 г жирів, 9 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 судак (бл. 1 кг)
    ❯ 2 кисло-солодких яблука
    ❯ 1 лимон
    ❯ 4 гілочки петрушки
    ❯ морська сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ кілька гілочок чебрецю або кропу
    ❯ рослинна олія для змащування дека
    Для маринаду:
    ❯ 1 апельсин
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 ст. л. вустерського соусу
    ❯ мелений чорний та червоний перець

    Покроковий процес приготування судаку із яблуками

    Крок 1

    Приготувати маринад. З апельсина вичавити сік, додати масло, вустерський соус, чорний і червоний перець на смак.

    Крок 2

    Рибу вимити, видалити зябра, очистити від луски та випатрати. Змастити судака маринадом зовні та зсередини, прибрати у холодильник на 1 год.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 200 °. Яблука вимити та вилучивши серцевини з насінням, розрізати кожне на шість часточок. Збризкати соком лимона. Рибу злегка натерти сіллю. Відрізати кілька часточок лимона, посолити, поперчити та вкласти в черевце риби, додавши гілочки зелені. Викласти рибу на змащене деко і запікати 20 хв. Додати яблука, полити маринадом і запікати ще 30 хв. при 180°.

    Сьогодні ми дізналися як готується Судак із кисло-солодкими яблуками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *