Рецепт “Суккоташ” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 цибулина
❯ сіль
❯ 1 зубок часнику
❯ 2 помідори
❯ 100 г консервованої кукурудзи
❯ по 150 г попередньо відварених бобів, білої та червоної квасолі
❯ 150 г відвареної сочевиці
❯ сіль
❯ перець
❯ гострий перець
Покроковий процес приготування суккоташу
Крок 1
Цибулю та часник очистити та порубати. Помідори вимити, очистити від шкірки та нарізати.
Крок 2
У глибокому сотейнику на гарячій олії обсмажити цибулю до прозорості. Додати часник та обсмажувати 2 хв.
Крок 3
Закласти помідори, квасоля, сочевицю та кукурудзу, зменшити вогонь до мінімуму і готувати під кришкою 20 хв. Посолити та поперчити до смаку.