Перейти до вмісту
Головна » Суккоташ

Суккоташ

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Суккоташ” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 цибулина
    ❯ сіль
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 2 помідори
    ❯ 100 г консервованої кукурудзи
    ❯ по 150 г попередньо відварених бобів, білої та червоної квасолі
    ❯ 150 г відвареної сочевиці
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ гострий перець

    Покроковий процес приготування суккоташу

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити та порубати. Помідори вимити, очистити від шкірки та нарізати.

    Крок 2

    У глибокому сотейнику на гарячій олії обсмажити цибулю до прозорості. Додати часник та обсмажувати 2 хв.

    Крок 3

    Закласти помідори, квасоля, сочевицю та кукурудзу, зменшити вогонь до мінімуму і готувати під кришкою 20 хв. Посолити та поперчити до смаку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суккоташ. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *