Рецепт “Суп-гуляш з помідорами чері” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 6–8 ПОРЦІЙ
❯ 700 г яловичини
❯ 3 цибулини
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 1 стручок гострого червоного перцю
❯ 4 бульби картоплі
❯ 1 стиглий помідор
❯ 10 дрібних помідорів чері
❯ 2 зубки часнику
❯ 1 ч. л. меленої паприки
❯ 1 ч. л. кмина
❯ сіль
Покроковий процес приготування супу-гуляшу
Крок 1
М’ясо нарізати великими кубиками. Цибулини очистити і крупно нарізати. Часник очистити та відкласти. У глибокому сотейнику на гарячому маслі обсмажити цибулю до прозорості. Викласти м’ясо, збільшити вогонь до середнього та обсмажити до золотистого кольору з усіх боків.
Крок 2
Стручки перцю вимити, обсушити, видалити плодоніжки. Солодкий перець нарізати, гострий порубати. Картоплю очистити, вимити та нарізати кубиками. Підготовлені овочі закласти в сотейник та обсмажувати 5-7 хв. Влити стільки води, щоб вона покрила овочі та м’ясо на 3 см, посолити, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму та готувати під кришкою 20 хв.
Крок 3
Усі помідори вимити, на кожному зробити хрестоподібний надріз, занурити помідори в гарячу воду 30 с та очистити від шкірки. Великий помідор викласти в миску блендер і пюрування з часником. Підмішати в томатну масу паприку та викласти в сотейник. Додати помідори чері та кмин, посолити до смаку, довести до кипіння і готувати 15 хв. Подати гарячим.