Перейти до вмісту
Головна » Суп-гуляш з помідорами чері

Суп-гуляш з помідорами чері

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Суп-гуляш з помідорами чері” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6–8 ПОРЦІЙ
    ❯ 700 г яловичини
    ❯ 3 цибулини
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 1 стручок гострого червоного перцю
    ❯ 4 бульби картоплі
    ❯ 1 стиглий помідор
    ❯ 10 дрібних помідорів чері
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 1 ч. л. меленої паприки
    ❯ 1 ч. л. кмина
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування супу-гуляшу

    Крок 1

    М’ясо нарізати великими кубиками. Цибулини очистити і крупно нарізати. Часник очистити та відкласти. У глибокому сотейнику на гарячому маслі обсмажити цибулю до прозорості. Викласти м’ясо, збільшити вогонь до середнього та обсмажити до золотистого кольору з усіх боків.

    Крок 2

    Стручки перцю вимити, обсушити, видалити плодоніжки. Солодкий перець нарізати, гострий порубати. Картоплю очистити, вимити та нарізати кубиками. Підготовлені овочі закласти в сотейник та обсмажувати 5-7 хв. Влити стільки води, щоб вона покрила овочі та м’ясо на 3 см, посолити, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму та готувати під кришкою 20 хв.

    Крок 3

    Усі помідори вимити, на кожному зробити хрестоподібний надріз, занурити помідори в гарячу воду 30 с та очистити від шкірки. Великий помідор викласти в миску блендер і пюрування з часником. Підмішати в томатну масу паприку та викласти в сотейник. Додати помідори чері та кмин, посолити до смаку, довести до кипіння і готувати 15 хв. Подати гарячим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп-гуляш з помідорами чері. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *