Рецепт “Суп рибний із плавленим сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 400 г філе білої риби
❯ 1 цибулина
❯ 1 морква
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 2 великі бульби картоплі
❯ 200 г м’якого плавленого сиру
❯ рубана петрушка
❯ рубану зелену цибулю
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування рибного супу
Крок 1
Рибу вимити, обсушити та розділити на 4 порційні шматки. У каструлі залити рибу 2,5 л холодної підсоленої води, довести до кипіння та варити 5 хв.
Крок 2
Картоплю очистити, вимити, нарізати скибочками та додати до риби. Варити 15 хв.
Крок 3
Цибулину очистити та порубати. Очищену моркву вимити, обсушити та нарізати колами. На сковороді на гарячій олії обсмажувати цибулю та морква 5 хв. Перекласти обсмажені овочі до риби з картоплею та готувати 5 хв.
Крок 4
Додати в суп рубану зелень, покласти плавлений сир, добре перемішати, посолити, поперчити та готувати під кришкою на повільному вогні 5 хв. Готовий суп розлити по порційних тарілках. За бажанням доповнити страву
пшеничними грінками.