Перейти до вмісту
Головна » Суп рибний із плавленим сиром

Суп рибний із плавленим сиром

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Суп рибний із плавленим сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 400 г філе білої риби
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 великі бульби картоплі
    ❯ 200 г м’якого плавленого сиру
    ❯ рубана петрушка
    ❯ рубану зелену цибулю
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування рибного супу

    Крок 1

    Рибу вимити, обсушити та розділити на 4 порційні шматки. У каструлі залити рибу 2,5 л холодної підсоленої води, довести до кипіння та варити 5 хв.

    Крок 2

    Картоплю очистити, вимити, нарізати скибочками та додати до риби. Варити 15 хв.

    Крок 3

    Цибулину очистити та порубати. Очищену моркву вимити, обсушити та нарізати колами. На сковороді на гарячій олії обсмажувати цибулю та морква 5 хв. Перекласти обсмажені овочі до риби з картоплею та готувати 5 хв.

    Крок 4

    Додати в суп рубану зелень, покласти плавлений сир, добре перемішати, посолити, поперчити та готувати під кришкою на повільному вогні 5 хв. Готовий суп розлити по порційних тарілках. За бажанням доповнити страву
    пшеничними грінками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп рибний із плавленим сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *