Рецепт “Суп таратор з яйцями та горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Холодний суп з кефіру та огірків по-болгарськи
Приготування: 1 година 10 хвилин
У 1 порції: 290 ккал, 10 г білків,
5 г жирів, 11 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 750 мл кислого молока
❯ 1 склянка холодної кип’яченої води
❯ 2 огірки
❯ 4 круто зварені яйця
❯ 2–3 бульби картоплі
❯ по 1 пучку кропу та петрушки
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 2 зубчики часнику
❯ мелений чорний перець
❯ 2–3 ст. л. рубаних волоських горіхів
❯ цукор, оцет, сіль на смак
Покроковий процес приготування супу таратор
Крок 1
У кисле молоко влити холодну кип’ячену воду, збити. Огірки вимити, нарізати невеликими кубиками. Варені яйця очистити та дрібно нарізати. Зелень кропу та петрушки вимити, обсушити та порубати.
Крок 2
Картоплю вимити, відварити до готовності, потім очистити та нарізати кубиками. У кислого молока з водою покласти нарізані кубиками свіжі огірки, варені картопля, подрібнені яйця і зелень.
Крок 3
Часник очистити, стовкти у ступці з невеликою кількістю солі, змішати з олією і покласти у суп. Додати до смаку сіль, мелений чорний перець і цукор. Заправити суп оцтом. При подачі на стіл посипати рубаними волоськими горіхами.