Перейти до вмісту
Головна » Суп з авокадо

Суп з авокадо

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Суп з авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 куряча грудка
    ❯ 1 стебло цибулі-порею
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 стручок солодкого жовтого перцю
    ❯ 2 авокадо
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1/2 пучка зелені петрушки
    ❯ сіль
    ❯ мелений червоний перець

    Покроковий процес приготування супу з авокадо
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Курячі грудки вимити, покласти в каструлю, залити 1,5 л води та варити 1 год на маленькому вогні під кришкою. Бульйон процідити, куряче філе відокремити від кістки.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Стебло цибулі-порею нарізати кільцями, моркву очистити та натерти на великій тертці. Стручок перцю розрізати навпіл, видалити плодоніжку, м’якуш нарізати скибочками.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Авокадо вимити, обсушити, очистити та розрізати навпіл. Обережно вирізати кісточку, нарізати м’якуш скибочками та збризкати соком лимона.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    У каструлі на гарячій оливковій олії обсмажувати цибулю з морквою до підрум’янювання. Додати солодкий перець та обсмажувати, помішуючи, 5 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    Авокадо та обсмажені овочі помістити в чашу блендера та подрібнити. Перелити в каструлю, додати курячий бульйон і довести до кипіння. Посолити та поперчити

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    Зелень петрушки вимити, обсушити та дрібно нарізати. Готовий суп розлити по тарілках, кожну додати шматочки курки, посипати зеленню та подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з авокадо. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *