Рецепт “Суп з локшиною рамен” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 410 ккал, 37 г білків,
12 г жирів, 39 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 4 яйця
❯ 3 зубчики часнику
❯ 3 склянки м’ясного бульйону
❯ 4 ст. л. соєвого соусу
❯ 2 пластини кореня імбиру
❯ щіпка меленого перцю чилі
❯ 1 ч. л. цукру
❯ сіль
❯ 375 г попередньо відвареної японської локшини рамен або довгої вермішелі
❯ 400 г відвареного курячого філе
❯ 100 г молодого шпинату
❯ 1 листок водоростей норі
Покроковий процес приготування супу з локшиною рамен
Крок 1
Яйця відварити круто. Зубчики часнику очистити та розрізати навпіл. Бульйон налити в каструлю, додати 2 склянки води, часник, соєвий соус, імбир та перець чилі. Довести бульйон до кипіння, потім зменшити вогонь і готувати 5 хв. Додати цукор, посолити.
Крок 2
Локшину рамен розкласти по глибоких мисках. Додати шматочки філе, половинки варених яєць, посипати листочками шпинату і влити бульйон. Лист норі нарізати смужками та додати суп.