Перейти до вмісту
Головна » Суп з локшиною рамен

Суп з локшиною рамен

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Суп з локшиною рамен” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 410 ккал, 37 г білків,
    12 г жирів, 39 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 яйця
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 3 склянки м’ясного бульйону
    ❯ 4 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 2 пластини кореня імбиру
    ❯ щіпка меленого перцю чилі
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ сіль
    ❯ 375 г попередньо відвареної японської локшини рамен або довгої вермішелі
    ❯ 400 г відвареного курячого філе
    ❯ 100 г молодого шпинату
    ❯ 1 листок водоростей норі

    Покроковий процес приготування супу з локшиною рамен

    Крок 1

    Яйця відварити круто. Зубчики часнику очистити та розрізати навпіл. Бульйон налити в каструлю, додати 2 склянки води, часник, соєвий соус, імбир та перець чилі. Довести бульйон до кипіння, потім зменшити вогонь і готувати 5 хв. Додати цукор, посолити.

    Крок 2

    Локшину рамен розкласти по глибоких мисках. Додати шматочки філе, половинки варених яєць, посипати листочками шпинату і влити бульйон. Лист норі нарізати смужками та додати суп.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з локшиною рамен. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *