Перейти до вмісту
Головна » Суп з морепродуктами по-тайськи

Суп з морепродуктами по-тайськи

    Суп з морепродуктами по-тайськи

    Рецепт “Суп з морепродуктами по-тайськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порції, 50 хвилин

    Інгредієнти

    – 50 г рисової локшини
    – 400 г замороженого морського коктейлю
    – 3 цибулини
    – 2 зубчики часнику
    – 1 маленький стручок перцю чилі
    – 6 печериць
    – 1 лайм
    – 4 гілочки кінзи
    – 400 г консервованих помідорів
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – 1 л курячого бульйону
    – 2 ст. л. лимонного соку
    – 1 ч. л. цукрового піску
    – 250 мл кокосового молока
    – сіль

    Покроковий процес приготування супу по-тайськи
    Суп з морепродуктами по-тайському1

    Крок 1

    Куряче філе вимити та добре обсушити. Потім нарізати, скласти у чашу блендера і подрібнити. З хліба зрізати кірку, м’якуш замочити в 150 мл холодних вершків.

    Суп з морепродуктами по-тайському2

    Крок 2

    Цибулю з часником очистити та дрібно нарізати. Перець чилі розрізати навпіл, видалити насіння та нарізати тонкою соломкою. Печериці почистити, протерти вологою серветкою та нарізати пластинами.

    Суп з морепродуктами по-тайському3

    Крок 3

    Лайм вимити та обсушити паперовим рушником. Потім теркою зняти цедру, витиснути сік. Гілочки кінзи вимити, обсушити та дрібно нарізати. Помідори подрібнити у блендері.

    Суп з морепродуктами по-тайському4

    Крок 4

    У каструлі розігріти олію та обсмажити цибулю з часником та перцем чилі. Влити бульйон та довести до кипіння. Додати подрібнені помідори, лимонний сік та сік лайма, цедру, цукор та варити 5 хв

    Суп з морепродуктами по-тайському5

    Крок 5

    Влити кокосове молоко, покласти половину кінзи, посолити на смак та варити 5 хв. Покласти печериці та довести до кипіння. Додати морепродукти та варити 2 хв після повторного закипання.

    Суп з морепродуктами по-тайському6

    Крок 6

    У каструлю з майже готовим супом покласти рисову локшину та варити 2 хв. Можна посолити до смаку. На стіл готову страву подати в дуже гарячому вигляді, посипавши рубаною кінзою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з морепродуктами по-тайськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *