Перейти до вмісту
Головна » Суп з солодким перцем

Суп з солодким перцем

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Суп з солодким перцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 4 стручки солодкого перцю різних кольорів
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 3 зубки часнику
    ❯ 1,5 л овочевого бульйону
    ❯ 1 цукіні
    ❯ 2 бульби картоплі
    ❯ 3–4 гілочки кінзи
    ❯ 1/2 лимона
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування супу з солодким перцем

    Крок 1

    Солодкий перець вимити та обсушити, видалити плодоніжки з насінням, м’якуш нарізати тонкою соломкою. Цукіні вимити, обсушити та нарізати невеликими тонкими скибочками чи брусочками. Цедру лимона зрізати тонкою спіральною стрічкою, віджати сік. Картоплю очистити, вимити, обсушити та нарізати тонкими брусочками.

    Крок 2

    Цибулю та часник очистити та дрібно нарізати. У сотейнику на невеликій кількості олії обсмажити цибулю та часник до прозорості цибулі. Закласти картоплю і, перемішуючи, обсмажувати прибл. 5 хв. Бульйон нагріти в окремому посуді.

    Крок 3

    Влити в сотейник гарячий бульйон, довести до кипіння і варити під кришкою на мідному вогні 10 хв. Закласти в киплячий бульйон цукіні та солодкий перець, додати цедру лимона, посолити та поперчити до смаку.

    Крок 4

    Зменшити вогонь до мінімуму та готувати суп під кришкою 25 хв. Наприкінці приготування приправити соком лимона, влити 2 ст. л. рослинної олії, при необхідності додати сіль та перець.

    Крок 5

    Кинзу промити, обсушити та дрібно нарізати. Додати рубану кінзу в суп, зняти сотейник з вогню і дати настоятися супу 5-7 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з солодким перцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *