Перейти до вмісту
Головна » Суп з вонтонами та локшиною

Суп з вонтонами та локшиною

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Суп з вонтонами та локшиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 ХВИЛИН + ПРИГОТУВАННЯ БУЛЬЙОНУ 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    Для курячого бульйону:
    ❯ 1 курка
    ❯ 2 л води
    ❯ 40 г свіжого імбиру
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 стебло цибулі-порею (біла частина)
    ❯ 1 ніжка селери
    ❯ 6 сушених грибів шиїтаке
    ❯ рубана шніт-цибуля
    ❯ рубана кінза
    ❯ сіль
    Для супу:
    ❯ 16 вонтонів
    ❯ 200 г локшини
    ❯ 1 качан капусти пак-чой

    Покроковий процес приготування супа з вонтонами

    Крок 1

    Приготувати бульйон. Цибулину очистити та розрізати навпіл. Моркву та імбир очистити, вимити, моркву розрізати вздовж навпіл, імбир нарізати скибочками. Цибулю і селеру вимити та розрізати на 2–4 частини. Підготовлені овочі та курку в глибокому сотейнику залити водою, довести до кипіння і варити на повільному вогні 1 год 30 хв. Наприкінці приготування посолити, готовий бульйон процідити, зняти м’ясо з кісток та відкласти.

    Крок 2

    Додати в проціджений бульйон нарізані гриби та варити 5 хв. Покласти онтони та локшину та варити до готовності вонтонів. Капусту промити та варити в окремому посуді в киплячій підсоленій воді 10 хв. Відкинути капусту на друшляк і обдати холодною водою.

    Крок 3

    Куряче м’ясо розкласти по порційних тарілках і залити бульйоном із локшиною та вонтонами. Додати капусту і посипати рубаною кінзою і шнітт-цибулею.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з вонтонами та локшиною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *