Перейти до вмісту
Головна » Свинячий рулет із яблуками

Свинячий рулет із яблуками

    Свинячий рулет із яблуками

    Рецепт “Свинячий рулет із яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – 600 г свинини (одним шматком)
    – 1 ч. л. сушеної материнки
    – 2 яблука
    – 4 ст. л. соку лимона
    – 1/2 пучка базиліка
    – 150 г тертого сиру
    – 150 мл бульйону
    – 2 ст. л. білого напівсолодкого вина
    – 2 ст. л. рідкого меду
    – Перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування свинячого рулету із яблуками

    Крок 1

    М’ясо промити, обсушити та відбити, формуючи шар правильної форми. М’ясо присипати материнкою, посолити та поперчити.

    Крок 2

    Для начинки яблука вимити, обсушити, нарізати кубиками та збризкати соком лимона. Базилік промити, перебрати, обсушити, дрібно нарізати та перемішати з яблуками. Додати сир.

    Крок 3

    Начинку викласти на м’ясо, згорнути його в рулет і зафіксувати кулінарною ниткою. Духовку нагріти до 190 °. М’ясо перекласти у форму, влити вино і готувати 1 год, зрідка поливаючи соусом, що утворилися у формі. Змастити виріб медом та запікати ще 20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Свинячий рулет із яблуками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *