Рецепт “Свинячий рулет із яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– 600 г свинини (одним шматком)
– 1 ч. л. сушеної материнки
– 2 яблука
– 4 ст. л. соку лимона
– 1/2 пучка базиліка
– 150 г тертого сиру
– 150 мл бульйону
– 2 ст. л. білого напівсолодкого вина
– 2 ст. л. рідкого меду
– Перець
– Сіль
Покроковий процес приготування свинячого рулету із яблуками
Крок 1
М’ясо промити, обсушити та відбити, формуючи шар правильної форми. М’ясо присипати материнкою, посолити та поперчити.
Крок 2
Для начинки яблука вимити, обсушити, нарізати кубиками та збризкати соком лимона. Базилік промити, перебрати, обсушити, дрібно нарізати та перемішати з яблуками. Додати сир.
Крок 3
Начинку викласти на м’ясо, згорнути його в рулет і зафіксувати кулінарною ниткою. Духовку нагріти до 190 °. М’ясо перекласти у форму, влити вино і готувати 1 год, зрідка поливаючи соусом, що утворилися у формі. Змастити виріб медом та запікати ще 20 хв.