Перейти до вмісту
Головна » Сирні пальчики по-венесуельськи

Сирні пальчики по-венесуельськи

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Сирні пальчики по-венесуельськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 400 г борошна + для посипання робочої поверхні
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 120 г вершкового масла
    ❯ 1 яйце
    ❯ 120 мл холодної води
    ❯ 300 г середньотвердого сиру (за типом моцарели)
    ❯ 1 л рослинної олії

    Покроковий процес приготування сирних пальчиків

    Крок 1

    Вершкове масло охолодити та дрібно посікти. Просіяти на вершкове масло борошно з сіллю і руками розім’яти масу на дрібну крихту.

    Крок 2

    Вбити яйце і, вливаючи холодну воду, вимісити гладке тісто. Сформувати з тіста кулю, загорнути його в харчову плівку і помістити у холодильник на 30 хв.

    Крок 3

    Тісто обім’яти та на посипаній борошном робочої поверхні розкотити в пласт завтовшки прибл. 3мм. Нарізати тісто тонкими довгими смужками.

    Крок 4

    Сир нарізати довгими товстими брусками та кожен обернути в смужку тіста, добре закривши та защипавши всі краї.

    Крок 5

    У сотейнику довести до кипіння достатню кількість рослинної олії та порційно обсмажувати вироби в киплячій олії
    до золотистого кольору (3-5 хв).

    Крок 6

    Готові вироби викладати шумівкою на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру. Сирні пальчики подати
    гарячими з десертним або соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирні пальчики по-венесуельськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *