Перейти до вмісту
Головна » Сирні гріссіні

Сирні гріссіні

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Сирні гріссіні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 15 хвилин

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 150 г тертого сиру
    ❯ 180 г борошна
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ 1/2 ч. л. розпушувача для тіста
    Для подачі (за бажанням та на вибір):
    ❯ соус песто
    ❯ сирний соус
    ❯ Хумус
    ❯ домашній майонез
    ❯ сирний соус
    ❯ соус на основі натурального йогурту

    Покроковий процес приготування сирних гріссінів
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Твердий сир натерти на тертці. Вершкове масло нарізати дрібними кубиками та розм’якшити при кімнатної температури. Молоко злегка нагріти. Борошно просіяти у глибоку миску, додати сіль та розпушувач для тіста і добре перемішати. Додати олію і добре розім’яти борошняну суміш руками. Вливаючи тепле молоко, вимісити гладке однорідне тісто.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Сформувати з тесту кулю, завернути її в харчову плівку і помістити в холодильник на 20 хв. Підготувати робочу поверхню і присипати її борошном. Забираючи невеликі порції тіста, руками сформувати тонкі довгі (10–12 см) хлібні палички та надати їм максимально гладкий акуратний вигляд. Сформовані вироби помістити у холодильник на 20 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати вистелений пергаментом лист і викласти на нього гриссіні на невеликій відстані один від одного. Випікати вироби прибл. 15 хв. (Не вміщені на лист виробу до випікання тримати в холодильнику.) Готовим гриссіні перед подачею дати повністю охолонути. За бажанням перед випіканням посипати маком, рубаним насінням.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирні гріссіні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *