Перейти до вмісту
Головна » Сирники-кейки з шоколадним ганашем

Сирники-кейки з шоколадним ганашем

    Сирники-кейки з шоколадним ганашем

    Рецепт “Сирники-кейки з шоколадним ганашем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    15 виробів, 40 хвилин

    Інгредієнти

    – 400 г нежирного сиру
    – 3 яйця
    – 3 ст. л. цукру
    – 4 ст. л. борошна
    – Сіль
    – Свіжоморожені ягоди
    – Вершкове масло для змащування форм
    – Цукрова пудра
    Для ганаша:
    – 200 г вершків
    – 200 г темного молочного шоколаду
    – 50 г вершкового масла

    Покроковий процес приготування сирників-кейків з шоколадним ганашем

    Крок 1

    Для ганаша шоколад дрібно посікти і викласти в стійку миску. Додати олію. Вершки довести до кипіння, вилити на шоколад та перемішувати до отримання гладкої. однорідної маси. Ягоди розморозити на ситі та обсушити.

    Крок 2

    Яйця розділити на білки та жовтки. Білки збити в міцну піну зі щіпкою солі. Сир розтерти з жовтками та цукром, порціями підмішати борошно. Сирну масу добре збити за допомогою блендера. Підмішати у масу білки.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати форми для кексів і змастити їх невеликим кількістю вершкового масла. У кожну форму покласти 2-3 ягоди.

    Крок 4

    Наповнити форми сирним тестом і випікати вироби 20-25 хв. Готовим виробам дати охолонути у вимкненій духовці приблизно 7 хв.

    Крок 5

    Готові вироби викласти на тарілку, густо посипати цукровою пудрою та прикрасити шоколадним ганашем. Ганаш, що залишився, подати в окремому посуді. Страву доповнити ягодами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирники-кейки з шоколадним ганашем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *