Перейти до вмісту
Головна » Тарт із ожиною та заливкою-кремом

Тарт із ожиною та заливкою-кремом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тарт із ожиною та заливкою-кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ
    ❯ 400 г готового пісочного тіста
    ❯ 300 г ожини
    ❯ 45 г мелених лісових горіхів
    ❯ 65 г вершкового масла
    ❯ 60 г цукру
    ❯ 1 жовток
    ❯ 1 ст. л. борошна

    Покроковий процес приготування тарту із ожиною

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Тісто тонко розкотити та вислати їм змащену жиром форму, зробивши борти. Ягоди промити та обсушити, половину ягід викласти на тісто.

    Крок 2

    Для заливання олію збити з цукром у пишну масу, додати горіхи, жовток та борошно перемішати до отримання
    однорідної маси. Викласти масу на тісто у формі та розподілити по ній решту ягод. Випікати тарт прибл. 20 хв. За бажанням посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарт із ожиною та заливкою-кремом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *