Рецепт “Тарт із ожиною та заливкою-кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 6 ПОРЦІЙ
❯ 400 г готового пісочного тіста
❯ 300 г ожини
❯ 45 г мелених лісових горіхів
❯ 65 г вершкового масла
❯ 60 г цукру
❯ 1 жовток
❯ 1 ст. л. борошна
Покроковий процес приготування тарту із ожиною
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Тісто тонко розкотити та вислати їм змащену жиром форму, зробивши борти. Ягоди промити та обсушити, половину ягід викласти на тісто.
Крок 2
Для заливання олію збити з цукром у пишну масу, додати горіхи, жовток та борошно перемішати до отримання
однорідної маси. Викласти масу на тісто у формі та розподілити по ній решту ягод. Випікати тарт прибл. 20 хв. За бажанням посипати цукровою пудрою.