Рецепт “Тарт з ревенем та заварним кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ
Інгредієнти
На 4 порції:
Для тесту:
❯ 200 г борошна
❯ за 1 ст. л. цукру та винного оцту
❯ 1/2 ч. л. солі
❯ 100 г вершкового масла
❯ 50 мл води
Для крему та начинки:
❯ 500 мл молока
❯ 5 жовтків
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 75 г цукру
❯ 10 стебел ревеню
❯ 3 ст. л. меду
Покроковий процес приготування тарту з ревенем
Крок 1
Ревень вимити, очистити, 2 стебла нарізати косими скибочками прибл. 3 см, викласти у форму, полити медом, перемішати та запікати 20–30 хв при 180°.
Крок 2
Інгредієнти для тесту з’єднати та вимісити гладке тісто нелипке. Загорнути його в харчову плівку та помістити в холодильник на 1 годину. Розкотити в тонкий пласт, вислати їм форму для випікання і часто наколоти його вилкою. Випікати 25 хв.
Крок 3
У сотейнику жовтки розтерти з цукром і борошном дотику. Молоко довести до кипіння та влити в жовткову масу.
Ємність із жовтковою масою поставити на вогонь та готувати, помішуючи, 5 хв. Половину крему викласти на основу
і розподілити по ньому 3/4 ревеню. Накрити ревінь кремом, що залишився та помістити виріб під гриль. Подати,
прикрасивши ревенем, що залишився.