Перейти до вмісту
Головна » Тарт з ревенем та заварним кремом

Тарт з ревенем та заварним кремом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тарт з ревенем та заварним кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    Для тесту:
    ❯ 200 г борошна
    ❯ за 1 ст. л. цукру та винного оцту
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 50 мл води
    Для крему та начинки:
    ❯ 500 мл молока
    ❯ 5 жовтків
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 75 г цукру
    ❯ 10 стебел ревеню
    ❯ 3 ст. л. меду

    Покроковий процес приготування тарту з ревенем

    Крок 1

    Ревень вимити, очистити, 2 стебла нарізати косими скибочками прибл. 3 см, викласти у форму, полити медом, перемішати та запікати 20–30 хв при 180°.

    Крок 2

    Інгредієнти для тесту з’єднати та вимісити гладке тісто нелипке. Загорнути його в харчову плівку та помістити в холодильник на 1 годину. Розкотити в тонкий пласт, вислати їм форму для випікання і часто наколоти його вилкою. Випікати 25 хв.

    Крок 3

    У сотейнику жовтки розтерти з цукром і борошном дотику. Молоко довести до кипіння та влити в жовткову масу.
    Ємність із жовтковою масою поставити на вогонь та готувати, помішуючи, 5 хв. Половину крему викласти на основу
    і розподілити по ньому 3/4 ревеню. Накрити ревінь кремом, що залишився та помістити виріб під гриль. Подати,
    прикрасивши ревенем, що залишився.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарт з ревенем та заварним кремом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *