Перейти до вмісту
Головна » Тарталетки з рибою

Тарталетки з рибою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тарталетки з рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 15 хвилин
    У 1 порції: 320 ккал, 11 г білків,
    16 г жирів, 20 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 300 г слабосоленої сьомги (нарізка)
    ❯ 70 г тертого сиру
    ❯ 70 г вершкового масла
    ❯ 1 авокадо
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 8 готових тарталеток
    ❯ листочки петрушки
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування тарталеток з рибою

    Крок 1

    Кілька скибочок сьомги відкласти, решту риби подрібнити та перемішати з сиром і маслом. Наповнити рибною масою тарталетки.

    Крок 2

    М’якуш авокадо збризкати соком лимона та пюрувати в блендері з цибулею. Посолити та поперчити. Прикрасити тарталетки кремом з авокадо, шматочками сьомги та листочками зелені

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарталетки з рибою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *