Рецепт “Тарталетки з рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 15 хвилин
У 1 порції: 320 ккал, 11 г білків,
16 г жирів, 20 г вуглеводів
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 300 г слабосоленої сьомги (нарізка)
❯ 70 г тертого сиру
❯ 70 г вершкового масла
❯ 1 авокадо
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 1 цибулина
❯ 8 готових тарталеток
❯ листочки петрушки
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування тарталеток з рибою
Крок 1
Кілька скибочок сьомги відкласти, решту риби подрібнити та перемішати з сиром і маслом. Наповнити рибною масою тарталетки.
Крок 2
М’якуш авокадо збризкати соком лимона та пюрувати в блендері з цибулею. Посолити та поперчити. Прикрасити тарталетки кремом з авокадо, шматочками сьомги та листочками зелені