Перейти до вмісту
Головна » Тефтелі з гречаної крупи

Тефтелі з гречаної крупи

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тефтелі з гречаної крупи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г рубаного м’яса
    ❯ 150 г гречаної крупи
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 яйце
    ❯ борошно
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для соусу:
    ❯ 300 мл томатного соку
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 невелика морква
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування тефтелєй з гречаної крупи

    Крок 1

    Крупу відварити у достатній кількості води до готовності та повністю охолодити. Цибулину очистити, дрібно порубати. Відварену гречку перемішати з м’ясом та цибулею, вбити яйце, додати сіль і перець на смак. Масу добре
    перемішати. Вологими руками сформувати з маси невеликі тефтелі. Вироби запанувати в борошні та обсмажити на гарячій рослинній олії з усіх боків. Обсмажені вироби перекласти у форму для запікання.

    Крок 2

    Цибулину та моркву очистити та порубати. На олії обсмажити цибулю і моркву до м’якості моркви, залити томатним соком та довести до кипіння. Додати сіль та перець на смак.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Гарячою томатною масою залити тефтелі та запікати в духовці 15 хв. Тефтелі подати з відвареною пастою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тефтелі з гречаної крупи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *