Перейти до вмісту
Головна » Тефтелі з рисом

Тефтелі з рисом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тефтелі з рисом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г рубаної свинини
    ❯ 150 г рису
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія
    Для соусу:
    ❯ 200 мл кулінарного томатного соусу
    ❯ сушена суміш прованських трав
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування тефтелєй з рисом

    Крок 1

    Рис у каструлі залити 300 мл холодної води та варити на повільний вогонь до готовності. Злегка посолити. Готовий рис охолодити. Цибулину очистити, дуже дрібно посікти та підмішати до рубаного м’яса. Додати рис, петрушку, посолити, поперчити та добре перемішати. Вологими руками сформувати з маси круглі вироби розміром з куряче яйцо.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180 °. Вироби відсадити у змащену олією форму з бортиками, збризкати маслом та запікати бл. 15хв. Один раз перевернути

    Крок 3

    У сотейнику томатний соус розвести 200 мл води, довести до кипіння, посолити, поперчити, додати сушені трави
    та варити 10 хв. Гарячим соусом залити тефтелі та помістити в духовку ще на 20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тефтелі з рисом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *