Рецепт “Теплий салат із морепродуктів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 730 ккал, 50 г білків,
49 г жирів, 21 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 4 яйця 800 г морепродуктів асорті (кальмари, мідії, креветки)
❯ 400 г білої консервованої квасолі
❯ 1/2 ст. л. соку лимона
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ щіпка меленого перцю чилі
❯ сіль
Для соусу:
❯ 70 г хліба без кірки
❯ 50-65 мл білого винного оцту
❯ 1 зубчик часнику
❯ 3 ч. л. рубаного філе анчоусів
❯ 2 ч. л. каперсів
❯ 5 ст. л. рубаної петрушки
❯ 120 мл оливкової олії
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування салату із морепродуктів
Крок 1
Для соусу за допомогою блендера подрібнити хліб, часник, філе анчоусів, каперси та петрушку. Вливаючи порціями оливкову олію та оцет, соус злегка збити. Додати сіль та перець на смак.
Крок 2
Яйця зварити круто, очистити та розрізати на половинки. Морепродукти ретельно вимити та готувати на пару 3–4 хв. Квасолю відкинути на друшляк і перемішати з морепродуктів. Салат збризкати соком лимона та оливковою олією, приправити сіллю та перцем чилі. Розкласти салат по тарілках та полити соусом. Прикрасити половинками яєць та каперсами