Перейти до вмісту
Головна » Теплий салат із яловичим стейком

Теплий салат із яловичим стейком

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Теплий салат із яловичим стейком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 40 хвилин
    У 1 порції: 890 ккал, 46 г білків,
    62 г жирів, 37 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 стейки з яловичини по 200 г
    ❯ 130 мл рослинної олії
    ❯ 3 ст. л. винного оцту
    ❯ 2 ст. л. бальзамічного оцту
    ❯ 1 ч. л. вустерського соусу
    ❯ 2 великі цибулини
    ❯ 250 мл пахти
    ❯ 160 г борошна
    ❯ рослинна олія для смаження
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 4 помідори
    ❯ 1 качан салату айсберг або ромен

    Покроковий процес приготування салату із яловичим стейком

    Крок 1

    Приготувати маринад, змішавши у мисці 100 мл рослинної олії, вустерський соус, винний та 1 стіл. ложку бальзамічного оцту. Покласти м’ясо та маринувати у холодильнику 1 ч. Тим часом цибулини очистити та нарізати кільцями завтовшки бл. 0,5 см. Викласти в миску, залити пахтою та маринувати в холодильнику 30 хв.

    Крок 2

    Борошно змішати з невеликою кількістю солі. Цибулеві кільця обваляти в борошні та обсмажувати на олії до золотистого кольору. Готові кільця перекладати на паперове рушник, щоб стек зайвий жир. Стейки вийняти з маринаду та обсмажувати по 3 хв з кожної сторони. Загорнути у фольгу та залишити на 10 хв. Помідори вимити, нарізати четвертинками та злегка обсмажити. Салат вимити та крупно нарвати. Змішати з помідорами, 1 стіл. ложкою бальзамічного оцту та 30 мл рослинної олії. Подати зі стейком та цибульними кільцями

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Теплий салат із яловичим стейком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *