Перейти до вмісту
Головна » Террін-суфле з баклажанів

Террін-суфле з баклажанів

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Террін-суфле з баклажанів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    ❯ 3 баклажани
    ❯ 250 мл вершків
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 1 цибулина шалоту
    ❯ 3 яйця
    ❯ 2 помідори
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування террін-суфле з баклажанів

    Крок 1

    Баклажани вимити та обсушити. 1 баклажан нарізати тонкими поздовжніми пластинами та обсмажити на сковороді на 2 ст. л. олії до м’якості. Баклажани, що залишилися очистити та нарізати скибочками. Часник очистити та дрібно
    порубати.

    Крок 2

    Цибулину очистити, дрібно нарізати та обсмажувати на олії до прозорості. Додати часник та м’якуш баклажанів та обсмажувати на сковороді на 2 ст. л. рослинної олії до готовності. Овочеву суміш посолити, поперчити, злегка остудити та подрібнити в пюре, додавши вершки та яйця.

    Крок 3

    Помідори вимити, обсушити, очистити від насіння та нарізати кубиками.

    Крок 4

    Підготувати форму для запікання. Духовку нагріти до 180 °. Форму вистелити пластинами баклажанів так, щоб краї пластин звисали за борти форми. Викласти у форму половину пюре із баклажанів. Викласти помідори та накрити їх баклажанною масою, що залишилася.

    Крок 5

    Краї пластин загорнути на масу, збризкати олією і запікати виріб у духовці на водяній бані 45 хв. Готовий виріб повністю охолодити та витримати в холодильнику 1 год.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Террін-суфле з баклажанів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *