Рецепт “Томатний суп із фрикадельками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
18 ВИРОБІВ:
❯ 2 л бульйону
❯ 500 г рубаної яловичини
❯ 50 г булгура
❯ 50 г рису
❯ 2 цибулини
❯ 1 морква
❯ 3 бульби картоплі
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 1 ст. л. томатної пасти
❯ 3 помідори
❯ 1 ст. л. борошна
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування томатного супу
Крок 1
М’ясо перемішати з рисом, булгуром, цибулину очистити, порубати та додати до м’яса. Масу посолити та поперчити, добре перемішати та вологими руками сформувати з неї круглі фрикадельки. Фрікадельки обваляти в борошні.
Крок 2
Картоплю та моркву очистити та вимити. Картоплю нарізати середніми скибочками, морква – дрібними кубиками. Решту цибулину очистити та дрібно нарізати.
Крок 3
Солодкий перець вимити, обсушити, плодоніжку видалити, м’якуш нарізати скибочками. Помідори вимити, очистити від шкірки та порубати. На пательні на невеликій кількості олії обсмажувати моркву і цибуля до м’якості. Додати на сковороду помідори та томатну пасту, влити 3 ст. л. води та готувати на середньому вогні 5-7 хв.
Крок 4
Бульйон довести до кипіння та закласти в нього картоплю. Бульйон злегка посолити та зменшити вогонь до мінімуму.
Крок 5
У киплячий бульйон з картоплею закласти фрикадельки та варити, часто перемішуючи, прибл. 20 хв. Закласти обсмажені на сковороді овочі, посолити та поперчити, покласти солодкий перець і готувати ще 7 хв. Суп посипати рубаною зеленню та дати настоятися під кришкою 5 хв.