Перейти до вмісту
Головна » Томатний суп із фрикадельками

Томатний суп із фрикадельками

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Томатний суп із фрикадельками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    18 ВИРОБІВ:
    ❯ 2 л бульйону
    ❯ 500 г рубаної яловичини
    ❯ 50 г булгура
    ❯ 50 г рису
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 морква
    ❯ 3 бульби картоплі
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 1 ст. л. томатної пасти
    ❯ 3 помідори
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування томатного супу

    Крок 1

    М’ясо перемішати з рисом, булгуром, цибулину очистити, порубати та додати до м’яса. Масу посолити та поперчити, добре перемішати та вологими руками сформувати з неї круглі фрикадельки. Фрікадельки обваляти в борошні.

    Крок 2

    Картоплю та моркву очистити та вимити. Картоплю нарізати середніми скибочками, морква – дрібними кубиками. Решту цибулину очистити та дрібно нарізати.

    Крок 3

    Солодкий перець вимити, обсушити, плодоніжку видалити, м’якуш нарізати скибочками. Помідори вимити, очистити від шкірки та порубати. На пательні на невеликій кількості олії обсмажувати моркву і цибуля до м’якості. Додати на сковороду помідори та томатну пасту, влити 3 ст. л. води та готувати на середньому вогні 5-7 хв.

    Крок 4

    Бульйон довести до кипіння та закласти в нього картоплю. Бульйон злегка посолити та зменшити вогонь до мінімуму.

    Крок 5

    У киплячий бульйон з картоплею закласти фрикадельки та варити, часто перемішуючи, прибл. 20 хв. Закласти обсмажені на сковороді овочі, посолити та поперчити, покласти солодкий перець і готувати ще 7 хв. Суп посипати рубаною зеленню та дати настоятися під кришкою 5 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Томатний суп із фрикадельками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *