Перейти до вмісту
Головна » Вафлі з батату з грибами

Вафлі з батату з грибами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Вафлі з батату з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    Для вафель:
    ❯ 200 г відвареного батату
    ❯ 125 г борошна
    ❯ 1 ч. л. розпушувача для тіста
    ❯ 125 мл вершків (від 15%)
    ❯ 1 ст. л. рафінованої рослинної олії + для обсмажування вафель
    ❯ сіль
    Для грибів:
    ❯ 200 г печериць
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 1/2 цибулини
    ❯ 1/4 ч. л. діжонської гірчиці
    ❯ 1 ст. л. соєвого соусу
    Для соусу:
    ❯ 150 мл вершків (33%)
    ❯ 3 ст. л. маскарпоне
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рубана шніт-цибуля

    Покроковий процес приготування вафлів з батату

    Крок 1

    Гриби очистити, промити, обсушити та нарізати тонкими пластинами. Часник та цибулину очистити та порубати.

    Крок 2

    На сковороді на гарячому маслі обсмажувати гриби, поки з них не випарується вся волога. Додати цибулю та часник і, перемішуючи, обсмажувати до золотистого кольору грибів. Додати гірчицю та соєвий соус, добре перемішати та прогрівати 5–7 хв.

    Крок 3

    Для соусу вершки добре охолодити та збити у міцну піну. Додати маскарпоне та повторно збити. Посолити та поперчити до смаку.

    Крок 4

    Для вафель батат розім’яти у пюре з молоком і маслом, додати борошно з розпушувачем і щіпкою солі та перемішати до отримання однорідного гладкого тіста. Вафельницю змастити невеликим кількістю олії та порційно обсмажити вафлі.

    Крок 5

    Вафлі подати гарячими з грибним соусом. Посипати рубаним шнитт-цибулею.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вафлі з батату з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *