Перейти до вмісту
Головна » Вафлі з кабачків

Вафлі з кабачків

    Вафлі з кабачків

    «Діаменю» рецепт “Вафлі з кабачків” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    48 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кабачок
    – 2 курячі яйця
    – сіль і мелений чорний перець – на смак
    – 1,5-2 ст. льняного борошна

    Покрокове приготування вафель з кабачків

    Крок 1

    Кабачок середнього розміру натираю на великій тертці, трохи солю і віджимаю сік. Яйця ретельно збиваю. Додаю сіль, перець та борошно.

    Крок 2

    Випікаю у вафельниці по 3-4 хвилини з кожною сторони. Подаю до м’ясних страв. Можна їсти з чаєм або кавою.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вафлі з кабачків. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *