Перейти до вмісту
Головна » Вафлі з сиром та яйцем

Вафлі з сиром та яйцем

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Вафлі з сиром та яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 250 г борошна
    ❯ 4 ч. л. розпушувача для тіста
    ❯ 1⁄2 солі
    ❯ 2 яйця
    ❯ 300 мл молока
    ❯ 2 ст. л. розтопленого вершкового масла
    ❯ 50 г тертого сиру
    Для подачі:
    ❯ 4 яйця
    ❯ 1 авокадо
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ свіжа зелень на смак
    Додатково:
    ❯ вафельниця або форма для вафель

    Покроковий процес приготування вафлів з сиром

    Крок 1

    Для вафель борошно просіяти в глибоку миску, перемішати із сіллю та розпушувачем.

    Крок 2

    Яйця розділити на білки та жовтки. Жовтки розговорити з молоком, в окремому посуді білки збити у стійку піну.

    Крок 3

    Вливаючи тонким струмком молочно-жовткову масу до борошняної. суміші, перемішувати до отримання рідкого однорідного тіста. Підмішати в тісто тертий сир і дати тісту відстоятися прибл. 20 хв за кімнатної температури.

    Крок 4

    Вафельницю нагріти. У тісто підмішати збиті білки та розтоплене вершкове масло, акуратно перемішати. Вливаючи невеликі порції тіста на гарячу вафельницю, випекти вафлі.

    Крок 5

    Для подачі зварити яйця в мішечок (5 хв з моменту закипання води). Авокадо вимити, обсушити, очистити, видалити кісточку, м’якуш нарізати тонкими скибочками. Вафлі подати теплими, виклавши гіркою. На кожну порцію покласти скибочки авокадо та яйце.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вафлі з сиром та яйцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *