Рецепт “Веганське морозиво з ваніллю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 4 години 15 хвилин
У 1 порції: 350 ккал, 5 г білків,
19 г жирів, 42 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 стручок ванілі
❯ 2 краплі ванільного екстракту
❯ 200 мл консервованого кокосового молока
❯ 120 мл сиропу агави
❯ 250 мл соєвого молока
❯ 150 мл соєвих вершків
❯ 3 ст. л. кокосової стружки
❯ 250 г заморожених ягід (малина, смородина, чорниця)
Покроковий процес приготування веганського морозива
Крок 1
Розрізати ванільний стручок і вістрям ножа вискребти насіння в миску. Додати есенцію, кокосове молоко, сироп та соєве молоко.
Крок 2
Вершки збити в міцну піну і разом з кокосовою стружкою додати у ванільну суміш. (Якщо ви використовуєте морозиво, збивати вершки не потрібно.) В останню чергу підмішати заморожені ягоди.
Крок 3
Вилити суміш у пластиковий контейнер для заморозки, затягнути його харчовою плівкою та помістити в морозильну камеру на 4 год. Кожні пів години протягом перших 2 год. морозиво енергійно розмішувати. Перед вживанням дати морозиву постояти за кімнатної температури 15 хв. За бажанням посипати свіжими ягодами.