Перейти до вмісту
Головна » Веганське морозиво з ваніллю

Веганське морозиво з ваніллю

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Веганське морозиво з ваніллю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 4 години 15 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал, 5 г білків,
    19 г жирів, 42 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 стручок ванілі
    ❯ 2 краплі ванільного екстракту
    ❯ 200 мл консервованого кокосового молока
    ❯ 120 мл сиропу агави
    ❯ 250 мл соєвого молока
    ❯ 150 мл соєвих вершків
    ❯ 3 ст. л. кокосової стружки
    ❯ 250 г заморожених ягід (малина, смородина, чорниця)

    Покроковий процес приготування веганського морозива

    Крок 1

    Розрізати ванільний стручок і вістрям ножа вискребти насіння в миску. Додати есенцію, кокосове молоко, сироп та соєве молоко.

    Крок 2

    Вершки збити в міцну піну і разом з кокосовою стружкою додати у ванільну суміш. (Якщо ви використовуєте морозиво, збивати вершки не потрібно.) В останню чергу підмішати заморожені ягоди.

    Крок 3

    Вилити суміш у пластиковий контейнер для заморозки, затягнути його харчовою плівкою та помістити в морозильну камеру на 4 год. Кожні пів години протягом перших 2 год. морозиво енергійно розмішувати. Перед вживанням дати морозиву постояти за кімнатної температури 15 хв. За бажанням посипати свіжими ягодами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Веганське морозиво з ваніллю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *